Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Αϊκιντο Άνοιξη 2024, 22-24/4 στην Αθήνα και 25-28/4 στο Ναύπλιο.
Μεγάλη συμμετοχή από τους Έλληνες ΑΪΚΙΝΤΟΚΑ από πολλά ΝΤΟΤΖΟ Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Σύρου και Καλαμάτας καθώς και πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Καναδά, Ελβετία, και Λιθουανία.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγιναν ΚΕΪΚΟ από πολλούς ΣΕΝΣΕΪ με επικεφαλής την Τεχνική Διευθύντρια της Ο.Α.Ε. Janet CLIFT ΣΕΝΣΕΪ 6ο ΝΤΑΝ ΑΪΚΙΚΑΪ και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ο.Α.Ε. Eamonn DEVLIN ΣΕΝΣΕΪ 6ο ΝΤΑΝ ΑΪΚΙΚΑΪ.
Το Σάββατο 27/4 το απόγευμα, στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έγιναν επιδείξεις ΑΪΚΙΝΤΟ (AIKIDO EMBU) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το Φεστιβάλ οργάνωσε για δωδέκατη χρονιά η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΪΚΙΚΑΪ ΕΛΛΑΔΟΣ, ήταν επίσημη εκδήλωση του Έτους ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2024, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.
Κατά την Τελετή Λήξης απονεμήθηκαν διπλώματα από το Ίδρυμα ΑΪΚΙΚΑΪ στους Χαλκιαδάκη Ιωάννη 2ο ΝΤΑΝ, Αθανασίου Φίλιππο ΣΕΝΣΕΪ 5ο ΝΤΑΝ και Πάτρα Ευάγγελο ΣΙΝΤΟΪΝ 5ο ΝΤΑΝ και ανταλλάχθηκαν δώρα!
Την Τελετή, τίμησε με την παρουσία του, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή ο κύριος Θανάσης Πανουτσόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων και μιλώντας στους παρευρισκόμενους μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Ορφανού και ανανέωσε το ραντεβού μας για την άνοιξη του 2025.

Ο πρόεδρος της Ο.Α.Ε., κύριος Πάτρας Ευάγγελος, μιλώντας ευχαρίστησε τον κύριο Πανουτσόπουλο για την παρουσία στην τελετή λήξης, την βοήθεια του και την υποστήριξη.
Επίσης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Κώστα Καραπαύλο και τον Δήμαρχο της πόλης κύριο Δημήτρη Ορφανό, για την φιλοξενία του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΪΚΙΝΤΟ ΑΝΟΙΞΗ 2024. Κλείνοντας ευχήθηκε να συναντηθούμε όλοι ξανά στο φιλόξενο Ναύπλιο την Άνοιξη του έτους 2025.