O EAMONN DEVLIN, Γενικός Γραμματέας και Τεχνικός Σύμβουλος του Αϊκικάι Ελλάδος,  ξεκίνησε το 1982 την εκπαίδευσή του στο Αϊκίντο στο ΝΤΟΤΖΟ του Trinity College Dublin της Ιρλανδίας υπό τον Ken Gannon. Το 1985 μετακόμισε στο Birmingham (Αγγλία), όπου και συνέχισε υπό την επίβλεψη του Chris Mooney. Συμμετείχε σε αυτά τα χρόνια στα σεμινάρια της Βρετανικής Ομοσπονδίας Αϊκίντο (BAF) με δασκάλους όπως ο Yokota Sensei, Kanai Sensei, Ikeda Sensei, Hosokawa Sensei, Fujita Sensei, Sekiya Sensei, και Yamaguchi Sensei.

Από το 1986 και τη δημιουργία του United Kingdom Aikikai εκπαιδεύτηκε υπό την τεχνική επίβλεψη του Sensei T.K. Chiba. Επίσης, το 1986 επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά, συμμετέχοντας σε ορισμένα από τα πρώτα σεμινάρια Aikido στο dojo Πολυτεχνείου Αθηνών με τον C. Mooney Sensei, M. Kanetsuka Sensei, και τον T. Ezra Sensei.

Το 1990 μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα και άρχισε να διδάσκει Αϊκίντο στο ιστορικό Budokan dojo στους Αμπελόκηπους. Τα επόμενα χρόνια, στην αρχή της δεκαετίας του '90, το ΝΤΟΤΖΟ Αϊκίντο Αθηνών υπό την επίβλεψή του διοργάνωσε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα με δασκάλους όπως ο K. Gannon Sensei, C. Mooney Sensei, N. Chiesa Sensei, J. Nour Sensei, καθώς και συνεργάστηκε στην διοργάνωση σεμιναρίων με τον M. Kanetsuka Sensei και T. Ezra Sensei.

Έχει διδάξει σε σεμινάρια σε πολλές χώρες του εξωτερικού, όπως στην Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία και στις ΗΠΑ. Εκτός από το Αϊκίντο, εξασκείται και στην Toda-ha Buko-ryu naginata jutsu με τον Ellis Amdur (Shihan-Dai στην THBR) και κατέχει το βαθμό του Okuden.